Η επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ

εικόνα

Η επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ιδρύθηκε το 2010 από τον Βασίλη Παλιούρα με έδρα τα ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων. Με αγάπη και άριστη γνώση πάνω στο κρέας και τις κοπές του, στο κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ θα βρείτε ποιοτικά ντόπια κρέατα αλλά και πιο “ψαγμένα" κρέατα για τους απαιτητικούς και για όσους φροντίζουν την διατροφή τους.

Το κρέας αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία της διατροφής μας. Η θρεπτική του αξία πολύ σημαντική γιατί προσφέρει στον καταναλωτή, όλες τις απαραίτητες πρωτεϊνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος.

Τα εκλεκτά ντόπια κρέατα υψηλής ποιότητας που θα βρείτε στο Κρεοπωλείο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, αποτελούν εγγύηση ότι βάζετε στο τραπέζι σας μόνο το καλύτερο.

Τα κρεατοσκευάσματα του Καταστήματος ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ παρασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής στο εργαστήριο του κρεοπωλείου και με μοναδικές συνταγές νοστιμιάς.

Τα κρεατοσκευάσματα τους, όλα χειροποίητα εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς, κερδίζουν τις εντυπώσεις και φυσικά δεν λείπουν από το ράφι επιλεγμένα προϊόντα delicatessen!

Φυσικά αποκλειστικά στην επιχείρηση μας, ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ μπορείτε να βρείτε κρέατα υψηλής διατροφικής αξίας όπως μοσχαρίσιο κρέας μακριάς ωρίμανσης αφού το κατάστημα διαθέτει θάλαμο ωρίμανσης κρέατος DRY AGER.

Με αίσθημα ευθύνης στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο πελάτης, η επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ φροντίζει να μας δίνει πάντα το καλύτερο!

Το καλό κρέας δεν είναι ότι κι ότι, πρέπει να συνοδεύεται με εγγύηση ποιότητας και νοστιμιάς!

Με εκτίμηση

ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ

εικόνα

Υγιεινά προϊόντα

εικόνα

Εύκολα στο μαγείρεμα

εικόνα

Φρέσκα από τη φάρμα

Στόχος μας

Να παρέχουμε ποιοτικά ντόπια κρέατα και κρεατοσκευάσματα αλλά και πιο "ψαγμένα" κρέατα που θα αφήσουν ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.
εικόνα

Η Ιστορία μας

Η επιχείρηση ΚΡΕΑΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ιδρύθηκε το 2010 από τον Βασίλη Παλιούρα με έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Με αγάπη και άριστη γνώση πάνω στο κρέας και τις κοπές του δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων και παρέχει στους πελάτες της εκλεκτά ντόπια κρέατα υψηλής ποιότητας.
εικόνα

Προϊόντα Μακριας Ωρίμανσης

Αποκλειστικά στο κρεοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε μοσχαρίσιο κρέας μακριάς ωρίμανσης αφού το κατάστιμα διαθέτει θάλαμο ωρίμανσης κρέατος Dry Ager.
εικόνα

Πιστοποιητικά & Βραβεία

Τι πετύχαμε και τι προσφέρουμε
εικόνα